Technische strategie & support voor ondernemers met een belangrijke missie

Je bent (online) ondernemer en wilt jouw passie, kennis en talenten inzetten om de wereld een beetje mooier te maken.

Werken met het internet is niet nieuw meer voor je. Je weet inmiddels wel dat er zoveel meer bij komt kijken dan alleen een goede website en een mailinglijst. Dit is de volgende stap: hoe zorg je dat (online) tech voor je gaat werken, in plaats van tegen je? Hoe richt je jouw systemen zo optimaal mogelijk in?

Alle systemen en technische handelingen… waar moet je beginnen? Je bent (te) veel tijd kwijt met het uitzoeken ervan, en dan is het nog niet helemaal hoe je graag zou willen dat het eruit ziet. Ik kan je helpen!

“Strakke planning, vlot schakelen, steeds even samen kijken wat nog nodig is, het liep echt gesmeerd. Dorien is zakelijk, goed georganiseerd, geeft zelf suggesties en gedegen advies en denkt mee.” – Liselotte Maas

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

website / academie

Bij een online onderneming hoort een unieke en mobiel-vriendelijke website. Een website die helemaal bij jou past; voor jou spreekt én je doelgroep aanspreekt. Of misschien heb jij een geweldige online training en wil je deze aanbieden in een stijlvolle online academie.

automation

 Ik denk met je mee in mogelijkheden en help je van A tot Z: met het opmaken van jouw weggever/ product, de koppeling met jouw website(s), en het inrichten van een geautomatiseerde campagne (funnel) in bijvoorbeeld Mailchimp of MailBlue.

technische systemen

Ben je op zoek naar iemand die jouw vragen over WordPress, Poppyz, Learndash, Wishlist, MailBlue, Mailchimp, Soundcloud, Canva, podcasts of Google Search Console (Analytics, Adwords, etc) kan beantwoorden? Ik bied op zowel strategisch als uitvoerend vlak (vaste) ondersteuning.

Enkele opdrachtgevers: