Technische strategie & support voor ondernemers met een belangrijke missie

Je bent (online) ondernemer en wilt jouw passie, kennis en talenten inzetten om de wereld een beetje mooier te maken.

Inmiddels weet je dat er zoveel meer bij komt kijken dan alleen een goede website en een mailinglijst. Hoe zorg je dat jouw online business weerspiegelt wie jij bent? Hoe zorg je dat – hoewel techniek je soms frustreert – jouw website en andere uitingen jouw energie overbrengen? Dat (online) tech voor je gaat werken in plaats van tegen je? Hoe richt je jouw systemen zo optimaal mogelijk in?

Alle systemen en technische handelingen… waar moet je beginnen? Je bent (te) veel tijd kwijt met het uitzoeken ervan, en dan is het nog niet helemaal hoe je graag zou willen dat het eruit ziet. Ik kan je helpen. En niet alleen om het praktisch in orde te maken, maar vooral ook om ervoor te zorgen dat het 100% klopt met wie jij bent. Jouw website moet kloppen én met je mee kunnen bewegen.

“Strakke planning, vlot schakelen, steeds even samen kijken wat nog nodig is, het liep echt gesmeerd. Dorien is zakelijk, goed georganiseerd, geeft zelf suggesties en gedegen advies en denkt mee.” – Liselotte Maas

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

samen stappen zetten

Zichtbaar zijn (met je bedrijf) vergt lef. Ik zorg dat je in actie komt vanuit vertrouwen. We doen het samen en ik coach je along the way. Ik creëer helderheid voor je en maak jouw ideeën tastbaar. Juist met mijn praktische en technische kennis. Ik geef je toegang tot mijn bright mind en mijn constante ideeën stroom. Ik zie jou & jouw talenten en hoe je dit in de wereld mag zetten.

website / academy

Bij een (online) business hoort een unieke en mobiel-vriendelijke website of academy waarop je jouw online producten en trainingen kunt aanbieden. Een website die helemaal bij jou past; voor jou spreekt én je doelgroep aanspreekt. Maar nog belangrijker: jouw website moet met jou mee groeien als ondernemer en business makkelijker maken in plaats van moeilijk.

online automation

Laat de techniek voor jou werken in plaats van tegen. Ik denk met je mee in mogelijkheden en help je van A tot Z: van strategie passend bij jouw bedrijf, tot verschillende uitingen, tot de praktische koppelingen tussen systemen en de inrichting van een funnel in bijvoorbeeld Mailchimp of MailBlue. Het klopt én het werkt. En jij kunt echt een stap verder.

Enkele opdrachtgevers: