fbpx

Ontdek jouw unieke Blaauwdruk, vergroot je zelfvertrouwen en creëer een Bold & gelukkig leven.

Jij bent uniek. Van jou is geen ander. Jouw DNA en Blaauwdruk zijn niet te kopiëren. Ontdek je doel – persoonlijk én in je carrière – tijdens de Persoonlijke Blaauwdruk Coaching van Bold & Blaauw. Na dit traject ga je met rust en zelfvertrouwen de toekomst tegemoet en weet je welke richting je op wilt.

Ontdek je persoonlijke blaauwdruk

Het Persoonlijke Blaauwdruk traject is een unieke combinatie van lifestyle en carrière. Het coachingstraject is op maat en bestaat uit zes online coachingssessies, waarbij we stap voor stap tot jouw potentieel komen.

Want als je jouw Blaauwdruk kent, weet je heel goed wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijk vindt. Je weet dan ook welke stappen je kunt ondernemen om voluit te leven en jouw volledige potentieel te benutten.

Coaching bij Bold & Blaauw: in ZES stappen naar je potentieel

Stap 1

Ontdek wat je écht wilt: jouw verlangen & bestemming. Waar gaan we naartoe werken?

Stap 2

Ontdek jouw talenten & kwaliteiten: wie ben jij? En hoe kun je dit (vaker) toepassen in je dagelijks leven?

Stap 3

Voel je vaker goed & gelukkig. Wat geeft en wat kost energie? Hoe kun je dit implementeren?

Stap 4

Maak (makkelijker) keuzes die écht bij jou passen en je dichterbij je bestemming brengen

Stap 5

Tackle je uitdagingen & be Bold: vergroot je zelfvertrouwen & lef. Wat houdt jou tegen?

Stap 6

Zet dappere & concrete stappen, zonder dat je je overweldigd of gestresst voelt!

/ “Ik volg het Blaauwdruk Traject en dit bevalt goed. Per sessie heb ik het idee dat wij steeds meer de verdieping in gaan, alsof ik in een trechter zit en de chaos in mijn hoofd minder wordt en ik een steeds helderder beeld krijg van wat ik zelf echt wil met mijn toekomst.” /

Wat levert het Blaauwdruk traject je op?

 • Je weet wat je wilt (met je leven, werk of business).
 • Je weet wat jouw unieke kwaliteiten en talenten zijn. En hoe je jouw volledige potentieel kunt benutten.
 • Je weet wat jij belangrijk vindt en hoe je daarnaar kunt leven.
 • Je kunt makkelijker keuzes maken die bij je passen, zonder twijfel of spijt achteraf.
 • Je hebt meer zelfvertrouwen & lef.
 • Je hebt een stabiele energiebalans omdat je weet wat jou energie geeft of kost.
 • Je weet hoe je kunt omgaan met niet-helpende gedachten, piekeren of stress.
 • Je weet welke stappen je kunt zetten om jouw doelen en dromen te realiseren en je hebt de eerste stappen al gezet.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Coaching én oefeningen op maat. Een praktisch, down-to-earth en concreet traject dat bij jou past en niet een one-size-fits-all pakket. Heb je (op welke manier dan ook) al inzicht op bepaalde vlakken? Dan passen we het traject aan, zodat het jou hoe dan ook nieuwe inzichten oplevert. Ik maak gebruik van NLP, positieve psychologie, mindfulness, cognitieve therapie en ACT.

Een betrokken coach. Iemand die oprecht geïnteresseerd is in jouw verhaal; die er altijd vanuit gaat dat jij alles in je hebt en dat jij alles kunt zijn wie je wilt zijn. Iemand die écht snapt wat jij ervaart, omdat ze spreekt uit ervaring.

/ “Dorien is to-the point, realistisch en lekker jong en naar mijn idee begrijpt ze daardoor goed op wat voor punt ik nu sta. Ze stelt kritische vragen, maar denkt ook met je mee.” /

Zet je eerste dappere stap

Eenmalig €2500,- incl. btw
of €835 per maand

 • Kennismakingssessie.
 • Traject van 3 maanden.
 • 6 1-op-1 coachingsessies van 90 minuten. Gemiddeld heb je om de twee weken een sessie (op locatie of online).
 • 6 tussentijdse check-ins van 15 minuten om je op weg te helpen met opdrachten of wanneer je een pep-talk nodig hebt (online).
 • Heel veel waardevolle oefeningen en tools voor nu én na het traject.
 • Whatsapp contact.

Interesse? Laten we kennismaken!

Plan een vrijblijvende Blaauwdruk sessie in. We maken kennis met elkaar en onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. Je gaat alvast aan de slag met jouw Blaauwdruk en je kunt meteen een eerste stap zetten.

DIT ZEGGEN ANDEREN

“Ik kwam bij Dorien terecht omdat ik eigenlijk nooit wist wat mijn purpose was in dit leven, wat ik wilde doen, wat ik wilde bereiken, waar ik echt voor sta en wat ik deze wereld te bieden heb. Na in een burn-out en depressie te hebben gezeten, veel gepraat te hebben met een psycholoog, wist ik het nog steeds niet en werd ik gefrustreerd van mezelf omdat ik er maar niet achter kwam waar ik écht gelukkig van werd en waar ik een warm gevoel van kreeg. Ik kon mijn passie niet vinden, maar tegelijkertijd wilde ik stappen maken.

Inmiddels ben ik op de helft van het Blaauwdruk traject met Dorien en kan ik zeggen dat ik echt al stappen heb gemaakt. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en laat hier en daar een stilte vallen waarmee ze je aan het denken zet. Alle oplossingen op een presenteerblaadje aanreiken is niet haar manier van helpen. Ze ziet graag dat je zelf nadenkt en voelt en geeft je hier dan ook de ruimte voor. Op die manier komen de antwoorden die je nodig hebt compleet vanuit jezelf. Je leert tijdens de coaching naar je intuïtie en je gevoel luisteren, je hart te laten spreken, je ego aan de kant te zetten en volledig op je eigen kracht te vertrouwen.

Wanneer nodig, houdt ze je een spiegel voor, zodat je echt op jezelf reflecteert. Haar kalme, maar ook sprankelende persoonlijkheid is een gouden combinatie. Je voelt je direct thuis bij haar, het is vertrouwd. Dorien is als een grote zus of beste vriendin waar je alles tegen kunt zeggen, die oprecht luistert naar je verhaal, niet oordeelt, jou je eigen keuzes laat maken, maar ook niet bang is om duidelijk, eerlijk en kritisch tegen je te zijn, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Het traject kan confronterend zijn maar uiteindelijk is dit wat je nodig hebt om verder te komen. Na aanleiding van de zes stappen binnen de coaching, richt Dorien het traject graag in op de manier dat jij het nodig hebt, het is dan ook flexibel en je krijgt de juiste handvaten op de momenten dat je er klaar voor bent. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn intuïtie heb gevolgd en de keuze heb gemaakt om het Blaauwdruk traject te volgen. Dit is voor mij de perfecte match!

Met Dorien als coach ga je écht de stappen zetten in de richting die jij uit wilt!”

Féline van Gool

over het Blaauwdruk traject

“Ik deed het traject omdat ik niet lekker zat op mijn werk, maar geen idee had wat ik dan wél wilde. Doordat ik niet goed werd begeleid bij mijn werkgever was mijn zelfvertrouwen gedaald en wist ik niet meer wat ik kan en waar ik goed in ben. Dorien heeft mij door middel van de juiste vragen stellen geholpen om (weer) uit te vinden wat ik écht leuk vind en waar ik goed in ben. De 360 graden feedback, waarbij je mensen in je omgeving vraagt wat ze van je vinden, was in eerste instantie super confronterend, maar heeft me super veel opgeleverd, en een vliegende start gegeven in het traject! Ik heb veel gerichter kunnen solliciteren voor een nieuwe baan, en ben daar nu 5 weken geleden mee begonnen. Ik zit helemaal op mijn plek, en mijn talenten worden hier gezien!”

Dorrit Booij

over het Blaauwdruk traject

“Ik deed een Blaauwdruk sessie bij Dorien en ben erg enthousiast!
Ik had hiervoor nog nooit een coachings sessie gedaan, maar vond dit een erg fijne manier om eens even stil te staan bij waar ik wel en niet tevreden over ben, of dit gevoel juist is en wat een positieve verandering kan zijn. Dorien is to-the point, realistisch en lekker jong en naar mijn idee begrijpt ze daardoor goed op wat voor punt ik nu sta. Ze stelt kritische vragen, maar denkt ook met je mee. Een uurtje even alles op een rijtje zetten zorgde er bij mij voor dat ik weer een houd vast heb waarmee ik verder kan. Ook de manier van een video-call werkte goed. Ik ben enthousiast!”

Celine Bakker

over de Blaauwdruk sessie

“Het Blaauwdruk traject van Dorien heeft me nu al veel opgeleverd! Ik begon aan het traject omdat ik het lastig vond om te bepalen ‘wat ik wilde worden als ik groot ben’. Ik ben dankzij het traject nu veel relaxter over de toekomst en durf meer te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en sterke punten. Onafhankelijk van hoe mijn carrière zal lopen, Dorien heeft me laten inzien dat die sterke punten op allerlei manieren ingezet kunnen worden. Daarnaast is Dorien in staat om heel confronterend te zijn (hallo spiegel), maar tegelijk enorm goed je sterke punten en voortgang aan te moedigen. Dit is een hele sterke combinatie, en ik zou haar daarom aan iedereen aanraden!”
Anouk Westendorp

over het Blaauwdruk traject

“Toen ik op zoek was naar een coachingtraject vond ik het moeilijk om aansluiting te vinden bij de verschillende coaches, het voelde vaak formeel en te afstandelijk. Bij Dorien had ik al snel het gevoel dat het goed zat doordat zij toegankelijk is, het contact met elkaar is makkelijk en ik heb het idee dat ik haar altijd alles mag vragen.

Ik volg het Blaauwdruk Traject en dit bevalt goed. Per sessie heb ik het idee dat wij steeds meer de verdieping in gaan, alsof ik in een trechter zit en de chaos in mijn hoofd minder wordt en ik een steeds helderder beeld krijg van wat ik zelf echt wil met mijn toekomst. Het is fijn om met iemand buiten mijn privékring te praten over mijn zorgen en mijn vragen en dat het toch heel vertrouwd voelt. Coaching door Dorien heeft mij geleerd om met nieuwe ogen te kijken naar mijzelf en naar hoe ik met bepaalde situaties om ga. Zo heb ik geleerd dat ik dat ik de meeste antwoorden altijd al in mij zaten, maar door Dorien komen deze antwoorden nu ook boven.

Na elke sessie ga ik weer weg met nieuwe energie. Ik raad dan ook iedereen aan om dit traject te volgen.”

Jill van der Haar

over het Blaauwdruk traject

“Ik vond Dorien een hele fijne coach om mee te werken. Ze luistert goed en is niet bang om kritische vragen ze stellen. Ze wist écht goed door te vragen en de pijnlijke vragen neer te leggen die je vaak niet aan jezelf wilt stellen. Op die manier waren de sessies soms confronterend maar daarmee maakte het juist een verschil. Dorien blijft naast de coaching ook erg betrokken en blijft (ook na het traject) oprecht geïnteresseerd in hoe het met mij gaat. Deze betrokkenheid en persoonlijke manier van coaching werkte voor mij super goed!”

Robin Smit

over het Blaauwdruk traject