fbpx

Bold & Blaauw staat voor lef hebben, uniek zijn, stappen zetten & je plek claimen.

Leer mij kennen

Mijn naam is Dorien Blaauw

Ik ben ondernemerscoach, website- én online academie creator. Met Bold & Blaauw combineer ik mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling met mijn intuïtieve feeling voor techniek. Een combinatie waardoor ik tot kortgeleden nog vreemd aan werd gekeken: ‘je moet iets kiezen’. Ik besloot te kiezen: voor beide. En dat heeft ervoor gezorgd dat ik mijn volledige potentieel omarm, op mijn eigen plek durf te staan, meer plezier beleef en gelukkiger én succesvoller ben.

Sinds 2017 bied ik coaching voor young professionals en ondernemers die dappere stappen willen zetten. Ik zorg voor zelfinzicht en ik inspireer en motiveer je om in actie te komen vanuit vertrouwen en jouw eigen plek te claimen. Vanaf 2018 omarm ik mijn technische kant en bouw ik daarbij ook direct jouw unieke website of online academie. Samen met jou.

Mijn werkwijze kenmerkt zich dan ook door samen, in vertrouwen, stappen te zetten. Anderen omschreven mij als empathisch, eerlijk, vriendelijk, ondernemend, vastberaden, een energie-gever, ruimdenkend, iemand met goed gevoel van richting, bewust, geïnteresseerd, integer, energiek en zorgzaam.

Be Bold, Shine Bright & Claim je plek.

Ik wil mensen helpen in hun licht te gaan staan, hun volledige potentieel te benutten en hun eigen plek te claimen. Op die manier hoop ik dat nog meer mensen geïnspireerd raken om hetzelfde te doen, zodat we met z’n allen het licht verspreiden.

Hoe ik werk

Vertrouwen & lef

We werken vanuit vertrouwen naar vertrouwen. Ik geloof in jou en jouw potentieel, en ik help jou het vertrouwen in jezelf te vergroten.

Helderheid & richting

Ik pak de essentie eruit en help jou naar een helder beeld. Kwartjes vallen en onrust maakt plaats voor een duidelijke richting.

Samen Stappen Zetten

Ik zorg dat je in actie komt vanuit vertrouwen. Ik breng je daadkracht. We zetten stappen en behalen jouw doelen vanuit vertrouwen en rust.

Licht & luchtig

Ik maak het licht(er) en luchtig voor je en breng positiviteit en enthousiasme. Leven en ondernemen mag vooral weer leuk zijn!

Kennismaken?

Plan een vrijblijvende Blaauwdruk sessie in. We maken kennis met elkaar en onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. Je gaat alvast aan de slag met jouw Blaauwdruk en je kunt meteen een eerste stap zetten.