fbpx
Selecteer een pagina

Mijn klanten vertellen mooie verhalen. Ook over onze samenwerking. Hier laat ik hen aan het woord.

SCROLL

“Al een aantal maanden wil ik aan de slag met het opzetten van een online academie voor mijn bedrijf. Ik had geen idee waar te starten door de vele mogelijkheden die er zijn.
Ik plande een Business Blaauwdruk sessie in met Dorien. Ik had verwacht dat zij mij vooral technisch zou gaan uitleggen hoe je een academie opzet, maar de sessie was zoveel meer dan dat.

Dorien dacht mee over mijn concept en aanbod. Ze keek echt naar wie ik als persoon ben en stelde de juiste vragen. Ze kwam met waardevolle suggesties over hoe ik mijn online academie kon gaan opbouwen qua inhoud. Daarnaast hielp ze mij enorm met meer helderheid krijgen in mijn hoofd. Er zaten namelijk heel veel ideeën in mijn hoofd, maar ik wist ze niet goed te structureren.

In 1 dag liep ik naar buiten met een concept, een naam voor mijn academie en een strategie voor de toekomst. Ook het technische gedeelte van het bouwen van het academie legde Dorien zo helder uit waardoor ik al het vertrouwen heb in het neerzetten van mijn aanbod.

Dorien is echt een fijn mens om mee samen te werken. Haar coachingsskills in combinatie met haar strategische, technische kennis over online academies hebben er echt voor gezorgd dat ze mijn verwachtingen overtroffen heeft.”

Sharona Bolander

Why Academy

“Wat een productieve en effectieve 2 daagse hadden wij bij Dorien! Onze online pagina’s en online academy zijn technisch en qua lay out gecreëerd en ze heeft ons geleerd hoe we onze academy zelf bij kunnen houden. En dat allemaal in 2 dagen! Top! Daarna is ze ook nog goed bereikbaar en helpt ze je graag en snel als je vastloopt of vragen hebt. Aanrader hoor, als je én snel het (technische) ontwerp wil hebben van je website én als je zelf wilt leren hoe je jouw site kunt bijhouden.”

Karin Tibben & Bettina Sari

Levender & Levender-online.nl

“Hoe fijn is het wanneer je met hoge verwachtingen aan een tweedaagse begint en deze verwachtingen niet alleen helemaal waar worden gemaakt maar bovendien worden overtroffen? Zo heb ik de tweedaagse van Dorien ervaren. Ik heb enorm veel nieuwe inzichten gekregen, zij heeft mij van alles geleerd en ik kan nu mijn eigen website onderhouden en aanpassen. Daarnaast kijk je op een andere wijze naar jouw eigen organisatie, wat ook goed is en nieuwe perspectieven biedt. Bovendien is Dorien heel fijn gezelschap, was de lunch voortreffelijk en de omgeving prettig. Kortom, de tweedaagse is echt een aanrader: DOEN!”

Annemieke Bakker

Levensvuur & Jij

“Al te lang stond werken aan mijn website stil, ik liep vast in m’n eentje. Dorien kwam op het juiste moment met het juiste aanbod! Samen 2 dagen met volledige aandacht werken op een hele fijne locatie was precies wat ik nodig had! Ze levert zoveel meer dan de techniek alleen, ze heeft het vermogen mijn verhaal te vertalen naar prachtige passende persoonlijke woorden. Lieve Dorien, waanzinnig bedankt voor het hard en fijn werken. We hebben gelachen, genoten en tranen van geluk bij de afronding. Mijn verhaal en missie mag de wereld in en hiermee mag ik anderen verder helpen. Ik gun iedereen een samenwerking met jou!”

Jacqueline van Dijk

Impact Bakkerij

“Dorien heeft mijn super goed geholpen met het opzetten van de online leeromgeving van mijn bedrijf. Hoewel ik zelf niet helemaal onbekend ben in WordPress, kwam ik er al snel achter dat ik voor het bouwen van een academie beter hulp van een expert kon schakelen. Door met Dorien aan de slag te gaan, stond binnen twee dagen de hele academie én weet ik hoe ik het zelf verder de inhoud kan vullen en wijzigen.
Doordat ik zelf vooraf al wat voorbereidingen had getroffen en de snelle werkwijze van Dorien, konden we samen razend snel stappen maken. Dit had ik nooit in mijn eentje gekund! Dorien is een fijne sparringpartner, werk super snel, is doortastend en denkt goed met je mee.”

Martine Krekelaar

Beeld-studio.nl

“Werken met Dorien is heel verlichtend, ze is heel proactief en stelt de juiste vragen om een goed inzicht te krijgen in wat je wensen zijn. Die weet ze dan als geen ander te vertalen in technische opbouw en design. Op 2 dagen stond mijn website en idem voor mijn online academy. Ik kreeg zelfs tips om mijn aanbod helder te krijgen. Als je kan werken met Dorien, zeker doen je zal er geen spijt van krijgen!” Katja de Witte

Accretios

“De 2-daagse met Dorien was echt een feestje. Eindelijk heb ik een website waar ik écht blij mee ben en die ik aan iedereen wil laten zien! We hebben 2 dagen full focus gewerkt; Dorien was aan het bouwen en ik mocht creëren. Het fijne aan Dorien vind ik haar intuïtieve werkwijze. Ik hoefde maar een paar steekwoorden te benoemen en binnen een paar uur stond de basis van mijn website, precies zoals bij mij past. Dorien is gewoon echt een mooi, oprecht en lief mens en haar 2-daagse is een aanrader!”

Romy Nijkamp

Innervit

“Ik kwam bij Dorien terecht omdat ik eigenlijk nooit wist wat mijn purpose was in dit leven, wat ik wilde doen, wat ik wilde bereiken, waar ik echt voor sta en wat ik deze wereld te bieden heb. Na in een burn-out en depressie te hebben gezeten, veel gepraat te hebben met een psycholoog, wist ik het nog steeds niet en werd ik gefrustreerd van mezelf omdat ik er maar niet achter kwam waar ik écht gelukkig van werd en waar ik een warm gevoel van kreeg. Ik kon mijn passie niet vinden, maar tegelijkertijd wilde ik stappen maken.

Inmiddels ben ik op de helft van het Blaauwdruk traject met Dorien en kan ik zeggen dat ik echt al stappen heb gemaakt. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en laat hier en daar een stilte vallen waarmee ze je aan het denken zet. Alle oplossingen op een presenteerblaadje aanreiken is niet haar manier van helpen. Ze ziet graag dat je zelf nadenkt en voelt en geeft je hier dan ook de ruimte voor. Op die manier komen de antwoorden die je nodig hebt compleet vanuit jezelf. Je leert tijdens de coaching naar je intuïtie en je gevoel luisteren, je hart te laten spreken, je ego aan de kant te zetten en volledig op je eigen kracht te vertrouwen.

Wanneer nodig, houdt ze je een spiegel voor, zodat je echt op jezelf reflecteert. Haar kalme, maar ook sprankelende persoonlijkheid is een gouden combinatie. Je voelt je direct thuis bij haar, het is vertrouwd. Dorien is als een grote zus of beste vriendin waar je alles tegen kunt zeggen, die oprecht luistert naar je verhaal, niet oordeelt, jou je eigen keuzes laat maken, maar ook niet bang is om duidelijk, eerlijk en kritisch tegen je te zijn, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Het traject kan confronterend zijn maar uiteindelijk is dit wat je nodig hebt om verder te komen. Na aanleiding van de zes stappen binnen de coaching, richt Dorien het traject graag in op de manier dat jij het nodig hebt, het is dan ook flexibel en je krijgt de juiste handvaten op de momenten dat je er klaar voor bent. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn intuïtie heb gevolgd en de keuze heb gemaakt om het Blaauwdruk traject te volgen. Dit is voor mij de perfecte match!

Met Dorien als coach ga je écht de stappen zetten in de richting die jij uit wilt!”

Féline van Gool

over het Blaauwdruk traject

“Ik deed het traject omdat ik niet lekker zat op mijn werk, maar geen idee had wat ik dan wél wilde. Doordat ik niet goed werd begeleid bij mijn werkgever was mijn zelfvertrouwen gedaald en wist ik niet meer wat ik kan en waar ik goed in ben. Dorien heeft mij door middel van de juiste vragen stellen geholpen om (weer) uit te vinden wat ik écht leuk vind en waar ik goed in ben. De 360 graden feedback, waarbij je mensen in je omgeving vraagt wat ze van je vinden, was in eerste instantie super confronterend, maar heeft me super veel opgeleverd, en een vliegende start gegeven in het traject! Ik heb veel gerichter kunnen solliciteren voor een nieuwe baan, en ben daar nu 5 weken geleden mee begonnen. Ik zit helemaal op mijn plek, en mijn talenten worden hier gezien!”

Dorrit Booij

over het Blaauwdruk traject

“Mijn 1-op-1 sessie met Dorien was geweldig! Voor iemand die zichzelf al goed dacht te kennen heeft Dorien me in een paar uurtjes nog veel meer geleerd. Ik mocht veel nadenken, uitleggen en opschrijven, maar vooral ervaren hoe het is als ik helemaal op mijn plek ben. Dorien is een super goede coach die goed luistert en precies de goede vragen weet te stellen. Dankbaar voor deze geweldige sessie, waardoor ik een paar weken later al een belangrijke nieuwe stap heb kunnen zetten!”

Simone Plukkel

Pluk

“Wat een cadeau om met Dorien te werken! Ze is super betrokken, weet wat ze doet, is pro-actief, lief, helder en get’s stuff done! Ik vind het onwijs fijn dat ze niet alleen technisch gezien super goed weet wat ze doet, maar daarnaast ook als mens, collega-coach en ondernemer connectie met je maakt, waardoor ik me meteen begrepen voelde en haar vertrouwde. Lieve Dorien: je bent een TOPPER! Dankjewel voor deze mega fijne samenwerking!!! Je bent goud waard.”

Aukje Peeters

Bohemian Rebels & The School of Love

“Vanaf de eerste ontmoeting met Dorien merkte ik dat ze erg goed kan luisteren. Ze hoort wat ik vertel maar óók wat ik niet uitspreek en ze gaat met beiden aan de slag!

In dat eerste gesprek kon Dorien, wat ik aangaf te willen, al vertalen in duidelijke beelden en dat gaf mij het vertrouwen om haar de vrijheid te geven met m’n website aan de slag te gaan.

In de opzet, die vrij snel volgde, waren opbouw, kleur en vormgeving een harmonieus geheel, precies zoals ik had gedacht en gehoopt maar niet eens zo specifiek had kunnen uitspreken naar haar toe! Ze had het evengoed perfect aangevoeld; daar stond ik ècht van te kijken!

Los van haar creatief talent, technische kennis en kundigheid op het gebied van websites is Dorien ook een bijzonder prettige, warme en goedlachse vrouw die luistert, advies geeft en de oplevering van je website, als een klein feestje, samen met je viert!”

Vanessa Elliott

Isleofelliott.com

“Na ontvangst gaan we eerst in gesprek hoe we 1-op-1 dagen gaan inrichten en wat we aan het eind van de dag bereikt willen hebben. Allebei gaan we aan de slag, Dorien met de techniek en ik met de inhoud. Na een heerlijke lunch weer doorpakken. Het voordeel is dat je meteen kan overleggen en weer kan doorgaan waardoor we na een dag al de gewenste resultaat hadden! De opmaak, de techniek, de kaders van het programma en alle koppelingen met mailprogramma. Zo’n 1-op-1 dag is leuk, effectief en een aanrader!”

Rukshana Mohabbat

Start Academie & RukshanaMohabbat.nl

“Een dag bij Dorien is een dag uit. Op de eerste plaats, het resultaat: ongelooflijk in twee dagen staat mijn online academie!! 1+1 = 3: De focus, de grote expertise, de praktische aanpak door er samen (zij het bouwen, ik de inhoud) aan te werken heeft gezorgd voor de enorm fijne effectieve en plezierige samenwerking. Door deze werkwijze, met nog eens een heerlijk verzorgde lunch had ik de rust en ruimte om echt te kunnen creëren. Een aanrader, vooral als je er zelf niet aan toekomt!”

Ellen Lesscher

Wondernemen

“Het werken met Dorien heb ik als heel fijn ervaren. Ze staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en weet veel van de verschillende systemen die beschikbaar zijn, en hoe deze te integreren met elkaar. Ze werkt snel en geeft duidelijk aan wat er gedaan kan worden. Ik heb nu een hele mooie website waar ik echt blij mee ben, en die functioneel is en werkt. Nog even de laatste puntjes op de i zetten en dan kan hij online! What a joy!”

Anne van Strien

annevanstrien.nl

“Ik deed een Blaauwdruk sessie bij Dorien en ben erg enthousiast!
Ik had hiervoor nog nooit een coachings sessie gedaan, maar vond dit een erg fijne manier om eens even stil te staan bij waar ik wel en niet tevreden over ben, of dit gevoel juist is en wat een positieve verandering kan zijn. Dorien is to-the point, realistisch en lekker jong en naar mijn idee begrijpt ze daardoor goed op wat voor punt ik nu sta. Ze stelt kritische vragen, maar denkt ook met je mee. Een uurtje even alles op een rijtje zetten zorgde er bij mij voor dat ik weer een houd vast heb waarmee ik verder kan. Ook de manier van een video-call werkte goed. Ik ben enthousiast!”

Celine Bakker

over de Blaauwdruk sessie

“Toen ik op zoek was naar een coachingtraject vond ik het moeilijk om aansluiting te vinden bij de verschillende coaches, het voelde vaak formeel en te afstandelijk. Bij Dorien had ik al snel het gevoel dat het goed zat doordat zij toegankelijk is, het contact met elkaar is makkelijk en ik heb het idee dat ik haar altijd alles mag vragen.

Ik volg het Blaauwdruk Traject en dit bevalt goed. Per sessie heb ik het idee dat wij steeds meer de verdieping in gaan, alsof ik in een trechter zit en de chaos in mijn hoofd minder wordt en ik een steeds helderder beeld krijg van wat ik zelf echt wil met mijn toekomst. Het is fijn om met iemand buiten mijn privékring te praten over mijn zorgen en mijn vragen en dat het toch heel vertrouwd voelt. Coaching door Dorien heeft mij geleerd om met nieuwe ogen te kijken naar mijzelf en naar hoe ik met bepaalde situaties om ga. Zo heb ik geleerd dat ik dat ik de meeste antwoorden altijd al in mij zaten, maar door Dorien komen deze antwoorden nu ook boven.

Na elke sessie ga ik weer weg met nieuwe energie. Ik raad dan ook iedereen aan om dit traject te volgen.”

Jill van der Haar

over het Blaauwdruk traject

“Het coachingstraject was achteraf gezien precies wat ik nodig had! Het gaf me de juiste inzichten en tools om stappen te gaan zetten. Bij Dorien heb ik namelijk het gevoel dat ze weet waar ik over praat. Ze oordeelt niet, laat je in je waarde en je kan alles op tafel gooien. Daarnaast is ze niet bang om confronterende vragen te stellen.

De coaching heeft mij geleerd om anders naar mezelf en bepaalde situaties te kijken. Dorien wist me uit mijn comfortzone te halen en leerde mij om eerlijk te zijn tegenover mezelf. Dat heeft er voor gezorgd dat ik minder aan mezelf twijfel en mijn kwaliteiten highlight i.p.v. in het negatieve te blijven hangen. Dit gaat mij zeker helpen met stappen maken in de toekomst op werk- en persoonlijk gebied.

Voor Dorien is het allemaal geen ver van haar bed show; ze snapt waar je over praat. En soms als je het zelf even niet snapt, dan weet Dorien het precies te verwoorden. Bij andere coaches die ik online vond was ik bang al snel als een ‘Millennial’ probleemgeval bestempeld te worden. Ik had me geen beter passende coach kunnen voorstellen als Dorien! Ik raad haar zeker aan om mee aan de slag te gaan.”

Janis Riekhoff

over het coachingtraject

“Ik vond Dorien een hele fijne coach om mee te werken. Ze luistert goed en is niet bang om kritische vragen ze stellen. Ze wist écht goed door te vragen en de pijnlijke vragen neer te leggen die je vaak niet aan jezelf wilt stellen. Op die manier waren de sessies soms confronterend maar daarmee maakte het juist een verschil. Dorien blijft naast de coaching ook erg betrokken en blijft (ook na het traject) oprecht geïnteresseerd in hoe het met mij gaat. Deze betrokkenheid en persoonlijke manier van coaching werkte voor mij super goed!”

Robin Smit

over het Blaauwdruk traject

“Het Blaauwdruk traject van Dorien heeft me nu al veel opgeleverd! Ik begon aan het traject omdat ik het lastig vond om te bepalen ‘wat ik wilde worden als ik groot ben’. Ik ben dankzij het traject nu veel relaxter over de toekomst en durf meer te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en sterke punten. Onafhankelijk van hoe mijn carrière zal lopen, Dorien heeft me laten inzien dat die sterke punten op allerlei manieren ingezet kunnen worden. Daarnaast is Dorien in staat om heel confronterend te zijn (hallo spiegel), maar tegelijk enorm goed je sterke punten en voortgang aan te moedigen. Dit is een hele sterke combinatie, en ik zou haar daarom aan iedereen aanraden!”
Anouk Westendorp

over het Blaauwdruk traject

“Coaching door Dorien heeft mij heel erg geholpen om meer zicht te krijgen in mijn sterke (en zwakke) punten. Toen ik eerst zocht naar coaching kwam ik op internet veel coaches tegen die naar mijn voorkeur te abstract blijven. Bij Dorien had ik altijd het gevoel dat ze coaching perfect kan afwisselen met een welkom advies. Ze heeft een perfecte timing hiervoor: ze voelt goed aan wanneer en welke vragen ze kan stellen, ze blijft stil en zet je aan tot nadenken, of ze denkt mee en zorgt op die manier dat je anders naar een situatie kijkt. 

Dorien kan goed jouw eigen gedrag spiegelen op een prettige, soms ietwat confronterende, maar altijd nuttige manier. Door het coachingstraject voel ik mij krachtiger in wat ik doe en heb ik een stap gezet in bewuster handelen. Dit helpt me niet alleen in mijn werk, maar ook bijvoorbeeld in mijn relatie of vriendschappen. Ik heb het traject als erg plezierig ervaren en ik kan Dorien aan iedereen aanbevelen!”

Eline van Buren

over het coachingtraject

“Ik heb Dorien als een hele fijne coach ervaren. Ze stelt je heel erg op je gemak en geeft je al snel het gevoel van vertrouwen. Ze luistert heel goed naar je en oordeelt niet. Ze stelt gerichte vragen en durft ook door te vragen.

Als ze merkt dat je er niet uitkomt heeft ze altijd wel een goede oefening voor je, waardoor je op een andere manier kijkt naar het probleem en het inzichtelijker krijgt. Bij mij hielp dat heel erg omdat ik niet altijd alles kan beschrijven in woorden maar door bijvoorbeeld een oefening te doen kon ik wel bij het probleem komen.

Ze heeft mij heel erg geholpen in alle sessies die we hebben gedaan en eigenlijk waren alle sessies heel verschillend. Ik zou Dorien zeker aanraden! Het is heel fijn om met iemand te praten die je begrijpt en in de juiste richting helpt.”

Fianna Miltenburg

over het coachingtraject

Kennismaken?

Plan een vrijblijvende Blaauwdruk sessie in. We maken kennis met elkaar en onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. Je gaat alvast aan de slag met jouw Blaauwdruk en je kunt meteen een eerste stap zetten.