fbpx

Create & Build

Create & Build is een 2-daagse met Dorien van Bold & Blaauw (tech-expert) en Simone van PLUK (leer-expert). Samen met maximaal 8 ondernemers (to be) gaan we aan de slag met jouw eigen online training. We nemen je mee van begin tot eind: eerst je idee uitwerken in concrete modules en krachtige, interactieve opdrachten en vervolgens een eigen online omgeving bouwen, waar jouw klanten de training gaan volgen. Het worden twee inspirerende en productieve dagen waarin je concreet en effectief aan de slag kunt met jouw product.

Data: 29 februari & 1 maart 2020 / 12 & 13 mei 2020
Tijd: 09:00 – 17:00 uur
Locatie: Al-Masoedilaan 146, 3526 GZ Utrecht

Dag 1:
Op dag 1 gaan we aan de slag met de inhoud van je programma. We werken je idee uit in een duidelijke structuur en opbouw. Vanuit daar zetten we de modules van jouw training of cursus neer. We creëren ook alvast wat toffe werkvormen en opdrachten voor jouw klanten.

Dag 2:
Nu de inhoud grotendeels staat en duidelijk is gaan we bouwen! De online academie wordt de plek waar deelnemers jouw training kunnen volgen. Met behulp van templates en duidelijke uitleg ga je op dag twee aan de slag met jouw academie en leer je hoe je dit gemakkelijk zelf kunt finetunen en uitbreiden.

In twee dagen staat zowel de inhoud van jouw training als jouw online academy. En wil je modules of lessen toevoegen? Dan heb je alle tools en technieken in huis om zelf verder aan de slag te gaan.

Wat krijg je van ons?


2 livedagen met veel 1-op-1 advies en begeleiding van ons
Uitgebreide lunch, koffie, thee en snacks
Installatie van alle technische benodigdheden op je WordPress website vooraf (t.w.v. € 55)
Divi thema en de Divi builder plugin voor WordPress (t.w.v. € 223)
Jaarlicentie Wishlist Member plugin voor WordPress, de techniek achter een online training (t.w.v. € 177)
WordPress templates voor de online omgeving + handleiding (t.w.v. € 95)
Toegang tot de online academy met trainingen om na de 2-daagse zelf mee verder te gaan (t.w.v. € 550)
Stappenplan ‘Maak je eigen training/cursus’ (t.w.v. € 25)
Facebook community met alle deelnemers voor vragen voor en na de 2-daagse

 

Investering voor 2 dagen incl. alle extra’s: € 1100,-

(in termijnen betalen mogelijk met de code ‘yesikmag2keerbetalen’)

Programma dag 1

De eerst dag gaan we aan de slag met de inhoud van jouw online training! We creëren een stevige structuur waarmee jouw klant écht meerwaarde haalt uit jouw training en er veel van leert. Einde dag staat de structuur van de training waarin duidelijk is hoeveel modules en lessen jij gaat maken. We beginnen de dag met het vaststellen en toetsen van jouw onderwerp binnen de groep. Met behulp van een mindmap en een brainstorm formuleren we een mooi eindresultaat voor jouw deelnemers. We zetten een duidelijk leerdoel vast die we onderverdelen in subdoelen. Vanuit daar zetten we modules en lessen op, die we in de kleine hechte groep delen en toetsen. Einde dag werken we een aantal lessen uit en bedenken we toffe en unieke opdrachten en werkvormen met elkaar. Je gaat alvast aan de slag met je content, zodat je dit de tweede dag kan bouwen!

Programma dag 2

Yes! De structuur van je inhoud staat en je hebt zelfs al een aantal modules of lessen concreet uitgewerkt. Tijd om een omgeving te bouwen voor jouw toekomstige deelnemers! Op dag 2 gaan we aan de slag met jouw eigen online academie in WordPress. Met een plugin zorgen we ervoor dat de inhoud van jouw cursus afgeschermd is voor deelnemers en members. Ook krijg je van ons de templates voor de inlogpagina, cursusoverzicht pagina, het overzicht met modules en lessen en de lespagina’s. En je leert hoe je dit stap voor stap zelf aan kunt passen en er je eigen draai aan kunt geven. We zetten de techniek aan de achterkant helemaal klaar zodat jouw online training precies werkt zoals jij wilt. Al je modules worden toegevoegd en ook je eerste uitgewerkte lessen voeg je gelijk toe. Aan het eind van de dag staat al een groot deel van jouw eigen online training!

Wat levert het je op?

In 2 dagen ga je van slechts een onderwerp of idee voor je online training naar een uitgewerkte online omgeving! Een investering van slechts 2 dagen waarna jij zelf met behulp van de opgezette structuur en templates binnen no time je training af hebt. Een eigen online training kun je onbeperkt zelf verkopen, waardoor je de investering zo hebt terugverdiend! Een online training is een perfect product om te gaan schalen. Een product waardoor jij zelf steeds minder uren hoeft te investeren en locatie onafhankelijk kunt werken.

Reviews

Romy Nijkamp, Innervit

“Create & Build heeft mij enorm geholpen om mijn Academy vorm te geven. De 2-daagse zorgt ervoor dat het bouwen van je eigen Academy zo makkelijk wordt, dat na 2 dagen een groot deel van je Academy af kan zijn. Simone en Dorien hebben echt een top ‘product’, zorgen voor duidelijkheid, structuur en focus. Daarnaast zijn ze ook nog eens een leuk en goed team! Create & Build is echt een aanrader, helemaal omdat ik van mening bent dat het soms handig en effectief is als je zelf dingen aan kunt passen. Voor mij staat de basis van mijn Academy en inmiddels ben ik bezig met de invulling van de werkvormen, zodat ik in september kan gaan lanceren. Heel veel zin in!”

Marleen van der Horst, Mindset-Up

“Super intensief was het, twee dagen full focus aan de bak. Maar dan heb je ook écht wat! De belangrijkste basis van mijn online leeromgeving staat in deze twee dagen. Hierna komt het op jezelf aan om de inhoud af te maken. Maar met een super duidelijke handleiding, een facebookgroep om op terug te vallen en de hulp van Dorien en Simone gaat dat sowieso lukken. In de tweedaagse training heb ik enorm veel geleerd over de opbouw, maar ook over de technische kant. Het was gezellig, het eten was top. En het was fijn dat we ook aangespoord werden om af en toe even een break te nemen ?. Als je graag een online leeromgeving wilt en je hebt geen idee waar te beginnen, of je bent al tijden zelf aan het klungelen, dan is deze training de investering echt dubbel waard!!!”

Melissa, Taste of Content

“Ik vond het echt supertof! Vooral omdat we de hele tijd bezig waren. Je krijgt een opdracht en dat je die ook gelijk kan uitvoeren. Normaal zit ik thuis en denk ik, ‘ohja dat kan ik morgen ook wel doen’. En ik vind het nu heel tof dat je het gelijk uitvoert en in 2 dagen steady bent en dat je gewoon gelijk door kan en het zelf af kan maken!

Ik wist al heel lang dat ik een online cursus of training wilde maken. Ik heb heel lang gedacht dat ik het zelf kon doen, dus ik ben heel veel dingen uit gaan zoeken. Ik wist wel ongeveer de stappen die ik moest doorlopen, maar het werd zo’n chaos in mijn hoofd omdat ik zoveel dingen moest doen dat ik het overzicht niet meer had. Ik dacht als ik nu de kans krijg om binnen 2 dagen, met mensen om me heen die er wel heel veel verstand van hebben, het op kan zetten en daardoor gelijk verder kan, dat scheelt me gewoon heel veel tijd. Zo kan ik mijn energie weer in andere dingen stoppen. Dit is voor mij de uitgelegen kans om het nu écht te gaan doen.”

Maaike Siegel, Nomad Marketing

“Create & Build was voor mij echt een stok achter de deur om echt te beginnen en er ook echt stappen in te zetten. Ik was al langer bezig met een online academy in mijn hoofd. En dat idee was er wel, maar ik had er nooit echt concreet plannen voor gemaakt. Ik had heel veel te vertellen en wilde best wel een grote cursus maken. En toe kwam dit langs en dacht ik, ja dit is wat ik nodig heb. Vooral de eerste dag, qua indeling, hoe ga ik het precies vormgeven en wat moet ik precies doen. Dan heb ik daar een framework voor en kan ik gewoon verder.”

Melissa Kamstra, De Handcoach

“Ik had al een idee om een cursus te geven. Eerst dacht ik nog offline, er was veel vraag naar, maar mensen komen van heinde en verre. De vraag was er dus nog meer naar om een online cursus te maken. Toen zag ik dit aanbod en toen dacht ik, dan komt het allemaal mooi bij elkaar en kan ik het snel implementeren.

Ik vond Create & Build heel leerzaam. We hebben veel geleerd, veel informatie. Het is fijn dat je eerst gaat kijken naar waar je het eigenlijk uberhaupt over wilt hebben. En vervolgens ga je het implementeren. Nu werkte ik toevallig al met Divi, maar al zou je dat niet doen, Divi is heel gebruiksvriendelijk. Dus het doorverwerken werkt echt als een malle en is heel makkelijk.”

 

Paulien van Eerdenburg, Oprichter Dutch Girlboss Community

“Simone & Dorien zijn een gouden combinatie die er samen voor zorgen dat onze online leeromgeving er tip top uit ziet. Bij de Dutch Girlboss Academy hebben we kwaliteit voorop staan en daarom wilde we ons online programma een flinke upgrade geven. We hadden de wens om zowel de inhoud als het leersysteem naar het volgende level te brengen. Met Simone als leerexpert en Dorien als technisch expert hebben we een gouden team gevormd om dit te realiseren. Zowel inhoudelijk als visueel heeft onze opleiding nu de uitstaling die we voor ogen hadden”

Veelgestelde vragen

Invisible
Wat zit allemaal bij de prijs inbegrepen?

– 2 livedagen met veel 1-op-1 advies en begeleiding van ons
– Lunch, koffie, thee en snacks
– Installatie van alle technische benodigdheden op je WordPress website vooraf (t.w.v. 55 euro)
– Divi thema en de Divi builder plugin voor WordPress (t.w.v. 223 euro)
– Wishlist Member licentie/plugin, voor het eerste jaar, voor WordPress – de techniek achter een online training (t.w.v. 177 euro)
– WordPress templates voor de online omgeving + handleiding (t.w.v. 75 euro)
– E-book: Stappenplan ‘Maak je eigen training/cursus’ (t.w.v. 25 euro)
– Toegang tot de online academy met handleidingen, trainingen, stappenplannen en extra’s
– Facebook community met alle deelnemers voor vragen voor en na de 2-daagse

Heb jij geen WordPress site? Geen probleem! Voor je online omgeving creëren we een nieuwe omgeving, die dus losstaat van je eigen website op dit moment.

De waarde voor alle extra’s is €555,-. Voor een 1-op-1 dag met één van ons betaal je €600. Je krijgt dus ontzettend veel waarde tijdens deze twee dagen!

Ik heb twee ideeën voor cursussen, wat nu?

Het is fijn om deze 2-daagse met één idee aan de slag te gaan en deze uit te werken. Wel is er in de ochtend van dag 1 ruimte om je ideeën te toetsen bij ons en bij de andere deelnemers om een beslissing te maken.

Je krijgt een stappenplan mee naar huis, evenals alle tools, dus na het uitwerken van je eerste cursus tijdens de 2-daagse, kun je thuis zelf de andere cursus maken!

Ik heb al veel content voor een online cursus, is deze 2-daagse wel iets voor mij?

Super fijn dat je al zo veel hebt liggen!

We gaan eerst kijken naar je structuur: je doelen en de indeling van modules en lessen. Als jouw eigen content binnen die lessen en modules past, is dat alleen maar fijn, want dan heb je op dag 1 tijd om aan nieuwe onderdelen te werken. Op dag 2 kun je alles al meteen in je online omgeving zetten.

Je hebt dan dus eigenlijk een kleine voorsprong :-).

Ik heb nog geen website, wat nu?

Geen probleem! Voor je online omgeving creëren we een nieuwe omgeving, die dus losstaat van je eigen website op dit moment.

Je vraagt een nieuwe domeinnaam aan bij je hostingpartij (bijvoorbeeld via www.xel.nl). Met daarop een WordPress hosting pakket én een SSL certificaat.

Wat moet ik zelf regelen voor de 2-daagse?

– Domeinnaam
– WordPress hosting
– SSL certificaat (noodzakelijk i.v.m. de AVG wetgeving voor een veilige site)

Dit kun je zelf regelen via Xel.nl (betrouwbare en super goede hostingpartij mét goede en altijd te bereiken helpdesk) via www.xel.nl.

Selecteer je domeinnaam en kies vervolgens voor WordPress Hosting – Start voor €9,90 per maand. Als je wilt kun je ook een andere hostingpartij kiezen. We kunnen je dan echter niet helpen bij problemen of vragen.

Waarmee bouwen we de online academie?

Met Wishlist Member. Deze tool zorgt ervoor dat je jouw lessen en modules kunt afschermen en dat deze op een bepaalde les vrijkomen voor deelnemers van jouw training.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan! Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen.

Wat moet ik meenemen naar het event?

Je laptop, oplader, evt. externe muis als je dat fijn vindt, een lijstje met wachtwoorden voor WordPress en je mailsysteem zodat je overal goed bij kunt, en goede zin!

Hoe zit het met parkeren en OV?

Onze locatie is enkele minuten af van de A2 en de A12, dus je hoeft hier niet het drukke centrum van Utrecht door. In de buurt zijn er gratis parkeermogelijkheden in overvloed. Voor routebeschrijvingen, zie hieronder.

Let op! Stel je navigatie in op:
Rooseveltlaan 587, 3526 BA Utrecht

Het werkelijke bezoekadres is:
Battutalaan 523, 3526VS Utrecht.

Bus

Neem bus 102, 109 of 9 vanaf busstation Jaarbeurszijde naar halte ‘Kanaleneiland’. Loop vervolgens richting de Prins Clausbrug.

Tram

Neem tram 61 richting IJsselstein via Nieuwegein-Centr. Stap uit bij halte 5-Mei plein en loop vervolgens richting de Prins Clausbrug.

Ik heb dieetwensen, hoe geef ik dit door?

Stuur ons meteen na je aanmelding een mail met het onderwerp ‘dieetwensen’ via tech@boldenblaauw.nl. Wij zorgen dat je iets lekkers te eten krijgt.

EVEN OVERLEGGEN? WE BELLEN JE VOOR EEN GRATIS ADVIESGESPREK