Je bent in de bloei van je leven, but something’s holding you back…

Misschien herken je het wel: je hebt het gevoel vast te zitten in een bepaalde situatie in werk, studie of privé. Bijvoorbeeld wanneer je net bent gestart met je eerste of tweede baan, maar dit toch niet blijkt wat je had verwacht. Omdat je twijfelt wat je nu wilt en daardoor geen volgende stap kunt zetten. Of misschien stel je iets uit en voel je een behoorlijke druk op je schouders…

Wat zullen anderen er van vinden? Je vraagt je soms af of je eigenlijk wel het leven leidt dat jij zélf voor ogen had… Maar ergens voel je je ook onzeker omdat je niet weet wat je wilt of waar je naartoe werkt.

Life at this age was supposed to be fun right?! Toch zit er iets dwars. Ontevredenheid, onzekerheid, onrust, druk en/of piekeren. Je bent er klaar mee; jij voelt ook wel dat er meer in zit.

Je wilt weten wat je graag wilt, wat je belangrijk vindt, waar je passies liggen en wat jouw kwaliteiten zijn. Je wilt voor jou kiezen; jouw volledige potentieel leven. Je wilt concrete stappen zetten om je beste leven te gaan leven. Je wilt zelfvertrouwen, levenslust, tevredenheid en vooral heel veel plezier. Je wilt een Bold & gelukkig leven.

/ Ontdek wat je wilt, vergroot je (zelf)vertrouwen, maak keuzes die écht bij je passen en zet dappere stappen. /

Wat levert coaching je op?

Dat is afhankelijk van jouw vraagstuk. En vraagstukken variëren behoorlijk. Er is geen goed of fout. Hier lees je wat coaching jou op kan leveren:

Je ontdekt wat je écht wilt (met je leven en/of met je werk) en wat jij belangrijk vindt.

Je ontdekt wat jouw unieke talenten & kwaliteiten zijn; wie je bent. En hoe je dit maximaal kunt benutten.

Je leert wat voor jou een stabiele energiebalans is, omdat je ontdekt wat jou energie geeft of kost.

Je leert makkelijker keuzes maken die bij je passen, zodat je minder last hebt van twijfel en keuzestress.

Je vergroot je zelfvertrouwen en lef. Zo leer je o.a. hoe je omgaat met nevatieve gedachten of piekeren.

Je ontdekt welke stappen je kunt zetten om jouw doelen en dromen te realiseren.

/ “De coaching heeft mij geleerd om anders naar mezelf en bepaalde situaties te kijken. Het heeft er voor gezorgd dat ik minder aan mezelf twijfel en mijn kwaliteiten highlight i.p.v. in het negatieve te blijven hangen. Dit gaat mij zeker helpen met stappen maken in de toekomst op werk- en persoonlijk gebied.” /

IS COACHING IETS VOOR JOU?

Wil jij jouw zelfinzicht en zelfkennis uitbreiden? Ben je bereid om in actie te komen en stappen te zetten? Durf je de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw geluk en succes? Ga je een liefdevolle confrontatie niet uit de weg?

Als jij ‘JA’ antwoord op bovenstaande vragen en op zoek bent naar een gecertificeerde coach, die weet waar jij doorheen gaat en daar ervaring mee heeft, passen we bij elkaar. Plan een vrijblijvende sessie in om kennis te maken.

Werkwijze

Een coachingstraject aangaan betekent dat je ontzettend veel moed hebt. Jij wilt jouw vraagstuk onder ogen zien en neemt het heft in eigen handen! Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt hoe een traject eruit ziet. Het traject is opgebouwd uit 6 stappen. Hoe we de sessies inrichten hangt af van jouw situatie/vraagstuk. Wél is er altijd een gratis Blaauwdruksessie om kennis te maken en een evaluatie tijdens de laatste sessie. Je kunt ook gebruik maken van online coaching.

1. gratis Blaauwdruk sessie

Ik vraag je of je alvorens dit gesprek een kort formulier in wilt vullen, zodat ik een beeld heb van jouw vraagstuk of situatie. Tijdens de Blaauwdruk sessie leren we elkaar kennen, bespreken we waar je tegenaan loopt, wat jouw doelen zijn, wat ik voor je kan betekenen en wat jouw eerste stap is. Het is vooral belangrijk dat er een klik is tussen ons.

2. coachingsessies op maat

Na de Blaauwdruk sessie volgt een voorstel op maat. Als je daar tevreden over bent, starten we het traject. Vaak is dat het Blaauwdruk traject, toegespitst op jouw vraagstuk. Dit traject bestaat uit 6 sessies van gemiddeld 90 minuten per sessie. Naar wens kun je ook kortere of langere trajecten volgen. Geheel online of juist offline.

3. oefeningen & reflectie

Jij hebt de stap genomen om een coach aan te haken en je wilt alles op alles zetten om je beste leven te gaan leven! Daarom maak ik ook gebruik van tussentijdse oefeningen en opdrachten. Daarnaast is reflectie een belangrijk onderdeel van het traject. Reflectie helpt namelijk om jouw zelfinzicht te vergroten en maximaal te leren van jouw inzichten.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Janis Riekhoff, 26

“Het coachingstraject was achteraf gezien precies wat ik nodig had! Het gaf me de juiste inzichten en tools om stappen te gaan zetten. Bij Dorien heb ik namelijk het gevoel dat ze weet waar ik over praat. Ze oordeelt niet, laat je in je waarde en je kan alles op tafel gooien. Daarnaast is ze niet bang om confronterende vragen te stellen.

De coaching heeft mij geleerd om anders naar mezelf en bepaalde situaties te kijken. Dorien wist me uit mijn comfortzone te halen en leerde mij om eerlijk te zijn tegenover mezelf. Dat heeft er voor gezorgd dat ik minder aan mezelf twijfel en mijn kwaliteiten highlight i.p.v. in het negatieve te blijven hangen. Dit gaat mij zeker helpen met stappen maken in de toekomst op werk- en persoonlijk gebied.

Voor Dorien is het allemaal geen ver van haar bed show; ze snapt waar je over praat. En soms als je het zelf even niet snapt, dan weet Dorien het precies te verwoorden. Bij andere coaches die ik online vond was ik bang al snel als een ‘Millennial’ probleemgeval bestempeld te worden. Ik had me geen beter passende coach kunnen voorstellen als Dorien! Ik raad haar zeker aan om mee aan de slag te gaan.”

Eline van Buren, 25

“Coaching door Dorien heeft mij heel erg geholpen om meer zicht te krijgen in mijn sterke (en zwakke) punten. Toen ik eerst zocht naar coaching kwam ik op internet veel coaches tegen die naar mijn voorkeur te abstract blijven. Bij Dorien had ik altijd het gevoel dat ze coaching perfect kan afwisselen met een welkom advies. Ze heeft een perfecte timing hiervoor: ze voelt goed aan wanneer en welke vragen ze kan stellen, ze blijft stil en zet je aan tot nadenken, of ze denkt mee en zorgt op die manier dat je anders naar een situatie kijkt. 

Dorien kan goed jouw eigen gedrag spiegelen op een prettige, soms ietwat confronterende, maar altijd nuttige manier. Door het coachingstraject voel ik mij krachtiger in wat ik doe en heb ik een stap gezet in bewuster handelen. Dit helpt me niet alleen in mijn werk, maar ook bijvoorbeeld in mijn relatie of vriendschappen. Ik heb het traject als erg plezierig ervaren en ik kan Dorien aan iedereen aanbevelen!”