WAT ZEGGEN ANDEREN?

Janis Riekhoff, 26

“Het coachingstraject was achteraf gezien precies wat ik nodig had! Het gaf me de juiste inzichten en tools om stappen te gaan zetten. Bij Dorien heb ik namelijk het gevoel dat ze weet waar ik over praat. Ze oordeelt niet, laat je in je waarde en je kan alles op tafel gooien. Daarnaast is ze niet bang om confronterende vragen te stellen.

De coaching heeft mij geleerd om anders naar mezelf en bepaalde situaties te kijken. Dorien wist me uit mijn comfortzone te halen en leerde mij om eerlijk te zijn tegenover mezelf. Dat heeft er voor gezorgd dat ik minder aan mezelf twijfel en mijn kwaliteiten highlight i.p.v. in het negatieve te blijven hangen. Dit gaat mij zeker helpen met stappen maken in de toekomst op werk- en persoonlijk gebied.

Voor Dorien is het allemaal geen ver van haar bed show; ze snapt waar je over praat. En soms als je het zelf even niet snapt, dan weet Dorien het precies te verwoorden. Bij andere coaches die ik online vond was ik bang al snel als een ‘Millennial’ probleemgeval bestempeld te worden. Ik had me geen beter passende coach kunnen voorstellen als Dorien! Ik raad haar zeker aan om mee aan de slag te gaan.”

Eline van Buren, 25

“Coaching door Dorien heeft mij heel erg geholpen om meer zicht te krijgen in mijn sterke (en zwakke) punten. Toen ik eerst zocht naar coaching kwam ik op internet veel coaches tegen die naar mijn voorkeur te abstract blijven. Bij Dorien had ik altijd het gevoel dat ze coaching perfect kan afwisselen met een welkom advies. Ze heeft een perfecte timing hiervoor: ze voelt goed aan wanneer en welke vragen ze kan stellen, ze blijft stil en zet je aan tot nadenken, of ze denkt mee en zorgt op die manier dat je anders naar een situatie kijkt. 

Dorien kan goed jouw eigen gedrag spiegelen op een prettige, soms ietwat confronterende, maar altijd nuttige manier. Door het coachingstraject voel ik mij krachtiger in wat ik doe en heb ik een stap gezet in bewuster handelen. Dit helpt me niet alleen in mijn werk, maar ook bijvoorbeeld in mijn relatie of vriendschappen. Ik heb het traject als erg plezierig ervaren en ik kan Dorien aan iedereen aanbevelen!”

Nog meer ervaringen…

Robin Smit, 25

“Ik vond Dorien een hele fijne coach om mee te werken. Ze luistert goed en is niet bang om kritische vragen ze stellen. Ze wist écht goed door te vragen en de pijnlijke vragen neer te leggen die je vaak niet aan jezelf wilt stellen. Op die manier waren de sessies soms confronterend maar daarmee maakte het juist een verschil. Dorien blijft naast de coaching ook erg betrokken en blijft (ook na het traject) oprecht geïnteresseerd in hoe het met mij gaat. Deze betrokkenheid en persoonlijke manier van coaching werkte voor mij super goed!”

Dorrit Booij, 26

“Ik deed het traject omdat ik niet lekker zat op mijn werk, maar geen idee had wat ik dan wél wilde. Doordat ik niet goed werd begeleid bij mijn werkgever was mijn zelfvertrouwen gedaald en wist ik niet meer wat ik kan en waar ik goed in ben. Dorien heeft mij door middel van de juiste vragen stellen geholpen om (weer) uit te vinden wat ik écht leuk vind en waar ik goed in ben. De 360 graden feedback, waarbij je mensen in je omgeving vraagt wat ze van je vinden, was in eerste instantie super confronterend, maar heeft me super veel opgeleverd, en een vliegende start gegeven in het traject! Ik heb veel gerichter kunnen solliciteren voor een nieuwe baan, en ben daar nu 5 weken geleden mee begonnen. Ik zit helemaal op mijn plek, en mijn talenten worden hier gezien!”

Simone Plukkel, 26

“Mijn 1-op-1 sessie met Dorien was geweldig! Voor iemand die zichzelf al goed dacht te kennen heeft Dorien me in een paar uurtjes nog veel meer geleerd. Ik mocht veel nadenken, uitleggen en opschrijven, maar vooral ervaren hoe het is als ik helemaal op mijn plek ben. Dorien is een super goede coach die goed luistert en precies de goede vragen weet te stellen. Dankbaar voor deze geweldige sessie, waardoor ik een paar weken later al een belangrijke nieuwe stap heb kunnen zetten!”

Fianna Miltenburg, 21

“Ik heb Dorien als een hele fijne coach ervaren. Ze stelt je heel erg op je gemak en geeft je al snel het gevoel van vertrouwen. Ze luistert heel goed naar je en oordeelt niet. Ze stelt gerichte vragen en durft ook door te vragen.

Als ze merkt dat je er niet uitkomt heeft ze altijd wel een goede oefening voor je, waardoor je op een andere manier kijkt naar het probleem en het inzichtelijker krijgt. Bij mij hielp dat heel erg omdat ik niet altijd alles kan beschrijven in woorden maar door bijvoorbeeld een oefening te doen kon ik wel bij het probleem komen.

Ze heeft mij heel erg geholpen in alle sessies die we hebben gedaan en eigenlijk waren alle sessies heel verschillend. Ik zou Dorien zeker aanraden! Het is heel fijn om met iemand te praten die je begrijpt en in de juiste richting helpt.”

Liz van Driel, 22

“Ik heb een hele fijne 1 op 1 sessie met Dorien gehad. Gelijk gaf ze me handvatten om verder te gaan welke ook realistisch waren! Ik heb de sessie als persoonlijk en laagdrempelig ervaren. Je mag je eigen grens aangeven en hier wordt zeker rekening mee gehouden. Al met al een aanrader!”