Bold & Blaauw

Mijn naam is Dorien Blaauw. Als coach bied ik een luisterend oor en denk ik actief met je mee. Mijn openheid, enthousiasme en betrokkenheid kenmerken de manier waarop ik werk. Ik zorg voor zelfinzicht en ik inspireer en motiveer je om stappen te zetten richting jouw beste leven!

Anderen omschreven mij als: empathisch, eerlijk, vriendelijk, ondernemend, vastberaden, een energie-gever, ruimdenkend, iemand met goed gevoel van richting, bewust, geïnteresseerd, integer, energiek en zorgzaam.

 

In een ideale wereld kent iedereen zijn/haar eigen unieke talenten en dromen, gelooft daar 100% in, benut zijn/haar volledige potentieel en zet dappere stappen naar een Bold & gelukkig leven.

Zelf heb ik op 22-jarige leeftijd ervaren hoe het is jezelf even kwijt te zijn – te veel te willen maar ook niet meer weten wat ik wilde en wie ik was. En dat terwijl ik nog maar aan het begin stond van mijn carrière. Ik heb in die tijd zoveel verschillende technieken gebruikt, mensen ingeschakeld en dingen geleerd om hier nog veel sterker uit te komen.

Ik wil anderen graag helpen om het beste uit hun leven te halen, zonder dat hier eerst zo’n vervelende periode aan vooraf hoeft te gaan. Als ervaringsdeskundige kan ik me volledig inleven en met je meedenken. Ik reik de juiste vragen aan zodat je de inzichten krijgt die je nodig hebt om verder te kunnen!

Ik ontdekte ik mijn passie voor coachen,  menselijk gedrag, positieve psychologie en filosofie. Nadat ik in 2016 een coachingsopleiding afrondde, startte ik met het coachen en begeleiden van twintigers en dertigers, zodat zij een Bold & gelukkig leven kunnen creëren en leven vanuit (zelf)vertrouwen.

Ik realiseerde me even later dat ik een multipotentialite ben. Ik heb meerdere talenten en passies en zocht een manier om mijn volledige potentieel te benutten. Zo ben ik, naast coach, ook online tech specialist. Ik help ondernemers met het creëren van een website of online cursusomgeving die volledig bij ze past.

/ Vertrouwen & lef

We werken vanuit vertrouwen naar vertrouwen. Ik geloof in jou en help jou het vertrouwen in jezelf te vergroten.

/ Helderheid & richting

Ik pak de essentie eruit en help jou naar een helder beeld. Kwartjes vallen en onrust maakt plaats voor een duidelijke richting.

/ Samen Stappen Zetten

Ik zorg dat je in actie komt vanuit vertrouwen. We zetten stappen en behalen jouw doelen vanuit vertrouwen en rust (i.p.v. wanhoop of het gevoel dat je ‘gefixt’ moet worden).

/ Licht & luchtig

Ik maak het licht(er) en luchtig voor je en breng positiviteit en enthousiasme.

10 weetjes over mij

1 / Ik woon in Utrecht met mijn vriend Guido, in ons droomhuis. We dromen ook van een grote tuin, die hebben we helaas nog niet.

2 / Ik ben super slecht in spreekwoorden en gezegdes: mix & match is my thing en ik zet mezelf er regelmatig mee voor schut.

3 / Ik ben gek op chocola! Liefst zo heftig en intens mogelijk  (triple chocolate will do) in brownie-vorm.

4 / Ik verander zo’n 2 keer per jaar van sportschool (ik raak gewoon heel snel uitgekeken op zo’n niet-inspirerende omgeving en dan wil ik opnieuw uitgedaagd worden). Op dit moment is Rocycle m’n nieuwe ding.

5 / Je kunt me heel blij maken met Libanees of Indiaas eten!

6 / Inmiddels ben ik in meer dan 25 verschillende landen op reis geweest! In Lima en Londen bleef ik zelfs langer dan 5 maanden.

7 / Ik ben GEK op persoonlijke ontwikkeling! Mijn vriend zegt regelmatig dat ik eens een Roman zou moeten lezen, maar boeken over persoonlijke groei, productiviteit, spiritualiteit etc. hebben mijn sterke voorkeur.

8 / Een goed glas rode wijn zou ik niet snel weigeren.

9 / Ik heb een haat-liefde verhouding met mediteren. Ik wacht nog steeds op het moment dat ik ga zeggen dat meditatie mijn leven heeft veranderd maar so far is dat niet helemaal het geval. Meestal vind ik het fijn. Soms vergeet ik het gewoon.

10 / Ik spreek Spaans, maar ik oefen te weinig en nu pers ik er met moeite nog volledige zinnen uit.