fbpx
Selecteer een pagina

Claim je (online) plek: in 2 dagen een WordPress website of academy die volledig bij je past.

SCROLL

Als ondernemer groei je elke dag: je bedenkt wekelijks mooie concepten waarmee je jouw klanten kunt helpen en je wilt inspiratie delen met de wereld. Je wilt een website of online academy die meegroeit met jou en jouw business. Je werkt op een intuïtieve manier en zoekt een website of online academy die daar bij past.

Zelf een website bouwen is best moeilijk en ingewikkeld. Het uitzoeken van alle technische functionaliteiten kost veel tijd en uiteindelijk is het misschien nog niet volledig naar jouw wens. Iemand anders jouw site laten bouwen maakt je afhankelijk en daarmee stokt jouw creatieproces.

Wat past dan wel? Samen bouwen. In twee dagen. We maken het licht en leuk. In 2 dagen bouwen we jouw eigen WordPress website of online academy die helemaal bij jou past. Met jouw energie. En ik coach je along the way!

Op dag 1 zetten we de basis neer en op dag 2 doen we de finetuning, invulling en de training. Samen werken we in een high energy aan jouw unieke website. Ik leer je precies hoe je zelf aanpassingen kunt doen zodat jouw inspiratie kan blijven stromen. Zo groeit jouw website of academy altijd met je mee en zit jouw energie er in. Want dat is waar je klanten op af komen!

Waarom samen bouwen?

 • Jouw website of academy staat online in 2 dagen.
 • Je bent super gefocust en efficiënt bezig met jouw (online) business.
 • Na de 2-daagse snap je hoe alles werkt, ben je op de hoogte van alle mogelijkheden en functionaliteiten en weet je hoe jij zelf aanpassingen doet. Jij bent in charge!
 • Daardoor beweegt jouw website of online academy moeiteloos met jou en je business mee.
 • Het scheelt je een flink bedrag aan support-kosten (gemiddeld €2500 per jaar)
 • Je bent niet langer afhankelijk van externe partijen, je hebt overal toegang tot en je hoeft niet langer te wachten tot een ander tijd heeft om jouw wijzigingen door te voeren.
 • Het is snel, fun, effectief, makkelijk & duurzaam.

“Hoe fijn is het wanneer je met hoge verwachtingen aan een tweedaagse begint en deze verwachtingen niet alleen helemaal waar worden gemaakt maar bovendien worden overtroffen? Zo heb ik de tweedaagse van Dorien ervaren. Ik heb enorm veel nieuwe inzichten gekregen, zij heeft mij van alles geleerd en ik kan nu mijn eigen website onderhouden en aanpassen. Daarnaast kijk je op een andere wijze naar jouw eigen organisatie, wat ook goed is en nieuwe perspectieven biedt. Bovendien is Dorien heel fijn gezelschap, was de lunch voortreffelijk en de omgeving prettig. Kortom, de tweedaagse is echt een aanrader: DOEN!”

Annemieke Bakker

Levensvuur & Jij

“Wat een productieve en effectieve 2 daagse hadden wij bij Dorien! Onze online pagina’s en online academy zijn technisch en qua lay out gecreëerd en ze heeft ons geleerd hoe we onze academy zelf bij kunnen houden. En dat allemaal in 2 dagen! Top! Daarna is ze ook nog goed bereikbaar en helpt ze je graag en snel als je vastloopt of vragen hebt. Aanrader hoor, als je én snel het (technische) ontwerp wil hebben van je website én als je zelf wilt leren hoe je jouw site kunt bijhouden.”

Karin Tibben & Bettina Sari

Levender & Levender-online.nl

“Werken met Dorien is heel verlichtend, ze is heel proactief en stelt de juiste vragen om een goed inzicht te krijgen in wat je wensen zijn. Die weet ze dan als geen ander te vertalen in technische opbouw en design. Op 2 dagen stond mijn website en idem voor mijn online academy. Ik kreeg zelfs tips om mijn aanbod helder te krijgen. Als je kan werken met Dorien, zeker doen je zal er geen spijt van krijgen!” Katja de Witte

Accretios

Be Bold, shine bright
& claim je (online) plek

 • In twee dagen een website of online academy die past bij jou en jouw bedrijf.
 • Samen full focus aan de slag: jij met de inhoud (creëren) en ik met alle techniek (bouwen).
 • I’m all yours! Als online tech expert en coach zet ik me twee dagen volledig in voor jouw business.
 • Incl. kennismakingssessie.
 • Incl. toegang tot de Be Bold Academy met daarin een voortraject (voorbereidende oefeningen m.b.t. branding, het ontwikkelen van je website- of academy Blaauwdruk & afstemmen op jouw business en doelgroep).
 • Incl. 1-op-1 coaching: ik help je een scherpe website neer te zetten die precies laat zien wie jij bent en wat jij biedt, ik help je door je blokkades rondom zelfvertrouwen, zichtbaarheid, faalangst en perfectionisme.
 • Incl. strategie- en brainstormsessie: wat wil je bereiken en wat is daar (technisch) voor nodig.
 • Incl. WordPress Divi thema (t.w.v. €223) en, indien we aan de slag gaan met het bouwen van je academy, alle benodigde tools voor het maken van jouw online training (t.w.v. €177).
 • Incl. onbeperkt toegang tot trainingen in de Be Bold Academy met o.a. WordPress & Divi trainingen, handleidingen en checklists, zodat je weet hoe alles werkt en zelf verder kunt.
 • Incl. een 1-op-1 coaching & optimalisatie call naderhand.
 • Er wordt twee dagen goed voor je gezorgd (koffie/thee, uitgebreide & gezonde lunch (2x), en wat lekkers).
 • Van 9:30 tot 16:30 op een fijne locatie in Utrecht.

€2600,-

Exclusief BTW (in termijnen betalen mogelijk)

Interesse? Laten we kennismaken!

Wil je 2 dagen samen met mij aan de slag met jouw website of online academy? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“Al te lang stond werken aan mijn website stil, ik liep vast in m’n eentje. Dorien kwam op het juiste moment met het juiste aanbod! Samen 2 dagen met volledige aandacht werken op een hele fijne locatie was precies wat ik nodig had! Ze levert zoveel meer dan de techniek alleen, ze heeft het vermogen mijn verhaal te vertalen naar prachtige passende persoonlijke woorden. Lieve Dorien, waanzinnig bedankt voor het hard en fijn werken. We hebben gelachen, genoten en tranen van geluk bij de afronding. Mijn verhaal en missie mag de wereld in en hiermee mag ik anderen verder helpen. Ik gun iedereen een samenwerking met jou!

Jacqueline van Dijk

Impact Bakkerij

“Dorien heeft mijn super goed geholpen met het opzetten van de online leeromgeving van mijn bedrijf. Hoewel ik zelf niet helemaal onbekend ben in WordPress, kwam ik er al snel achter dat ik voor het bouwen van een academie beter hulp van een expert kon schakelen. Door met Dorien aan de slag te gaan, stond binnen twee dagen de hele academie én weet ik hoe ik het zelf verder de inhoud kan vullen en wijzigen.
Doordat ik zelf vooraf al wat voorbereidingen had getroffen en de snelle werkwijze van Dorien, konden we samen razend snel stappen maken. Dit had ik nooit in mijn eentje gekund! Dorien is een fijne sparringpartner, werk super snel, is doortastend en denkt goed met je mee.”

Martine Krekelaar

Beeld-studio.nl

“De 2-daagse met Dorien was echt een feestje. Eindelijk heb ik een website waar ik écht blij mee ben en die ik aan iedereen wil laten zien! We hebben 2 dagen full focus gewerkt; Dorien was aan het bouwen en ik mocht creëren. Het fijne aan Dorien vind ik haar intuïtieve werkwijze. Ik hoefde maar een paar steekwoorden te benoemen en binnen een paar uur stond de basis van mijn website, precies zoals bij mij past. Dorien is gewoon echt een mooi, oprecht en lief mens en haar 2-daagse is een aanrader!”

Romy Nijkamp

Innervit

“Wat een cadeau om met Dorien te werken! Ze is super betrokken, weet wat ze doet, is pro-actief, lief, helder en get’s stuff done! Ik vind het onwijs fijn dat ze niet alleen technisch gezien super goed weet wat ze doet, maar daarnaast ook als mens, collega-coach en ondernemer connectie met je maakt, waardoor ik me meteen begrepen voelde en haar vertrouwde. Lieve Dorien: je bent een TOPPER! Dankjewel voor deze mega fijne samenwerking!!! Je bent goud waard.”

Aukje Peeters

Bohemian Rebels & The School of Love

“Na ontvangst gaan we eerst in gesprek hoe we de dagen gaan inrichten en wat we aan het eind van de dag bereikt willen hebben. Allebei gaan we aan de slag, Dorien met de techniek en ik met de inhoud. Na een heerlijke lunch weer doorpakken. Het voordeel is dat je meteen kan overleggen en weer kan doorgaan waardoor we na een dag al de gewenste resultaat hadden! De opmaak, de techniek, de kaders van het programma en alle koppelingen met mailprogramma. De dagen zijn leuk, effectief en een aanrader!”

Rukshana Mohabbat

Start Academie & RukshanaMohabbat.nl

“Een dag bij Dorien is een dag uit. Op de eerste plaats, het resultaat: ongelooflijk in twee dagen staat mijn online academie!! 1+1 = 3: De focus, de grote expertise, de praktische aanpak door er samen (zij het bouwen, ik de inhoud) aan te werken heeft gezorgd voor de enorm fijne effectieve en plezierige samenwerking. Door deze werkwijze, met nog eens een heerlijk verzorgde lunch had ik de rust en ruimte om echt te kunnen creëren. Een aanrader, vooral als je er zelf niet aan toekomt!”

Ellen Lesscher

Wondernemen