Selecteer een pagina

Claim je (online) plek: in 2 dagen een WordPress website of academy die volledig bij je past.

SCROLL

Als ondernemer groei je elke dag: je bedenkt wekelijks mooie concepten waarmee je jouw klanten kunt helpen en je wilt inspiratie delen met de wereld. Je wilt een website of online academy die meegroeit met jou en jouw business. Je werkt op een intuïtieve manier en zoekt een website of online academy die daar bij past.

Zelf een website bouwen is best moeilijk en ingewikkeld. Het uitzoeken van alle technische functionaliteiten kost veel tijd en uiteindelijk is het misschien nog niet volledig naar jouw wens. Iemand anders jouw site laten bouwen maakt je afhankelijk en daarmee stokt jouw creatieproces.

Wat past dan wel? Samen bouwen. In twee dagen. We maken het licht en leuk. In 2 dagen bouwen we jouw eigen WordPress website of online academy die helemaal bij jou past. Met jouw energie. En ik coach je along the way!

Op dag 1 zetten we de basis neer en op dag 2 doen we de finetuning, invulling en de training. Samen werken we in een high energy aan jouw unieke website. Ik leer je precies hoe je zelf aanpassingen kunt doen zodat jouw inspiratie kan blijven stromen. Zo groeit jouw website of academy altijd met je mee en zit jouw energie er in. Want dat is waar je klanten op af komen!

Waarom samen bouwen?

 • Jouw website of academy staat online in 2 dagen.
 • Je bent super gefocust en efficiënt bezig met jouw (online) business.
 • Na de 2-daagse snap je hoe alles werkt, ben je op de hoogte van alle mogelijkheden en functionaliteiten en weet je hoe jij zelf aanpassingen doet. Jij bent in charge!
 • Daardoor beweegt jouw website of online academy moeiteloos met jou en je business mee.
 • Het scheelt je een flink bedrag aan support-kosten (gemiddeld €2500 per jaar)
 • Je bent niet langer afhankelijk van externe partijen, je hebt overal toegang tot en je hoeft niet langer te wachten tot een ander tijd heeft om jouw wijzigingen door te voeren.
 • Het is snel, fun, effectief, makkelijk & duurzaam.

Be Bold, shine bright & claim je (online) plek

 • In twee dagen een website of online academy die past bij jou en jouw bedrijf.
 • Samen full focus aan de slag: jij met de inhoud (creëren) en ik met alle techniek (bouwen).
 • I’m all yours! Als online tech expert zet ik me twee dagen volledig in voor jouw business.
 • Incl. kennismakingssessie & afstemmen op jouw business en doelgroep.
 • Incl. strategie- en brainstormsessie: wat wil je bereiken en wat is daar (technisch) voor nodig.
 • Incl. WordPress Divi thema (t.w.v. €223) en, indien we aan de slag gaan met het bouwen van je academy, alle benodigde tools voor het maken van jouw online training (t.w.v. €177).
 • Incl. 1-op-1 coaching: ik help je een scherpe website neer te zetten die precies laat zien wie jij bent en wat jij biedt, ik help je door je blokkades rondom zelfvertrouwen, zichtbaarheid, faalangst en perfectionisme.
 • Incl. WordPress training zodat je weet hoe het werkt en zelf verder kunt.
 • Er wordt twee dagen goed voor je gezorgd (Incl. koffie/thee, uitgebreide & gezonde lunch (2x), en wat lekkers).
 • Van 9:30 tot 16:30 op een mooie locatie in Utrecht.
 • Incl. een 1-op-1 call naderhand waarbij je nog een optimalisatieplan van me ontvangt.

/ “Een dag bij Dorien is een dag uit. Op de eerste plaats, het resultaat: ongelooflijk in twee dagen staat mijn online academie!! 1+1 = 3: De focus, de grote expertise, de praktische aanpak door er samen (zij het bouwen, ik de inhoud) aan te werken heeft gezorgd voor de enorm fijne effectieve en plezierige samenwerking. Door deze werkwijze had ik de rust en ruimte om echt te kunnen creëren. Een aanrader, vooral als je er zelf niet aan toekomt!” /

Interesse? Laten we kennismaken!

Plan een vrijblijvende Blaauwdruk sessie in. We maken kennis met elkaar en onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. Je gaat alvast aan de slag met jouw Blaauwdruk en je kunt meteen een eerste stap zetten.

“Al te lang stond werken aan mijn website stil, ik liep vast in m’n eentje. Dorien kwam op het juiste moment met het juiste aanbod! Samen 2 dagen met volledige aandacht werken op een hele fijne locatie was precies wat ik nodig had! Ze levert zoveel meer dan de techniek alleen, ze heeft het vermogen mijn verhaal te vertalen naar prachtige passende persoonlijke woorden. Lieve Dorien, waanzinnig bedankt voor het hard en fijn werken. We hebben gelachen, genoten en tranen van geluk bij de afronding. Mijn verhaal en missie mag de wereld in en hiermee mag ik anderen verder helpen. Ik gun iedereen een samenwerking met jou!

Jacqueline van Dijk

Impact Bakkerij

“De 2-daagse met Dorien was echt een feestje. Eindelijk heb ik een website waar ik écht blij mee ben en die ik aan iedereen wil laten zien! We hebben 2 dagen full focus gewerkt; Dorien was aan het bouwen en ik mocht creëren. Het fijne aan Dorien vind ik haar intuïtieve werkwijze. Ik hoefde maar een paar steekwoorden te benoemen en binnen een paar uur stond de basis van mijn website, precies zoals bij mij past. Dorien is gewoon echt een mooi, oprecht en lief mens en haar 2-daagse is een aanrader!”

Romy Nijkamp

Innervit

“Wat een cadeau om met Dorien te werken! Ze is super betrokken, weet wat ze doet, is pro-actief, lief, helder en get’s stuff done! Ik vind het onwijs fijn dat ze niet alleen technisch gezien super goed weet wat ze doet, maar daarnaast ook als mens, collega-coach en ondernemer connectie met je maakt, waardoor ik me meteen begrepen voelde en haar vertrouwde. Lieve Dorien: je bent een TOPPER! Dankjewel voor deze mega fijne samenwerking!!! Je bent goud waard.”

Aukje Peeters

Bohemian Rebels & The School of Love

“Na ontvangst gaan we eerst in gesprek hoe we 1-op-1 dagen gaan inrichten en wat we aan het eind van de dag bereikt willen hebben. Allebei gaan we aan de slag, Dorien met de techniek en ik met de inhoud. Na een heerlijke lunch weer doorpakken. Het voordeel is dat je meteen kan overleggen en weer kan doorgaan waardoor we na een dag al de gewenste resultaat hadden! De opmaak, de techniek, de kaders van het programma en alle koppelingen met mailprogramma. Zo’n 1-op-1 dag is leuk, effectief en een aanrader!”

Rukshana Mohabbat

Start Academie & RukshanaMohabbat.nl

“Een dag bij Dorien is een dag uit. Op de eerste plaats, het resultaat: ongelooflijk in twee dagen staat mijn online academie!! 1+1 = 3: De focus, de grote expertise, de praktische aanpak door er samen (zij het bouwen, ik de inhoud) aan te werken heeft gezorgd voor de enorm fijne effectieve en plezierige samenwerking. Door deze werkwijze, met nog eens een heerlijk verzorgde lunch had ik de rust en ruimte om echt te kunnen creëren. Een aanrader, vooral als je er zelf niet aan toekomt!”

Ellen Lesscher

Wondernemen