fbpx
Selecteer een pagina

Ondernemen vanuit jouw unieke Business Blaauwdruk: be bold, shine bright & claim je (online) plek.

SCROLL

Jij bent een jonge ondernemer (to be) en je wilt op jouw manier bijdragen aan een mooiere, duurzame, liefdevolle wereld. Of misschien ben je alweer een tijdje bezig en heb je het gevoel dat er méér in je zit dan je nu laat zien. En nu? Je vindt het lastig om er helderheid over te krijgen. Je staat te popelen om die stappen te zetten, maar je vraagt je af wát je precies gaat doen en welke stappen je kunt zetten. Je laat je tot nu toe nog te veel tegenhouden door angsten: kan ik het wel, ben ik wel onderscheidend genoeg, er zijn al zo veel die dit doen, waar begin ik eigenlijk, gaat het wel lukken?

Doordat je bezig bent met deze spannende nieuwe stap in het ondernemen, begin je soms ook te twijfelen aan wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Je wilt je zelfverzekerd voelen, richting, helderheid, je wilt dappere stappen zetten. Jij snapt dat je het niet alleen hoeft te doen; dat je iemand kunt modelleren en dat het zinvol is om je te laten coachen in het proces.

Het is tijd om te onderzoeken wat jouw unieke Blaauwdruk is, als persoon én als business. Want met een helder beeld van jouw Blaauwdruk heb je een stevige basis. Een plan voor de stappen die komen.

We gaan aan de slag met 7 thema’s:

 1. What makes you, you? (wie ben jij, talenten kwaliteiten en jouw volledige potentieel)
 2. Wat wil je echt? (hoe ziet jouw ideale leven eruit? Wat zijn je dromen en verlangens?)
 3. Zelfvertrouwen & mindset
 4. Kernwaarden van jou & je business (keuzes maken)
 5. Het fundament (je merk, doelgroep & aanbod helder, geldplan)
 6. Dappere stappen zetten (actieplan & strategie)
 7. (optioneel) Claim je online plek – 2 daagse waarin we samen jouw website bouwen (incl. voortraject & online trainingen achteraf)

Wat levert dit traject je op?

 • Je hebt een helder beeld van wat jouw persoonlijke Blaauwdruk is: wie jij bent, wat jouw talenten & kwaliteiten zijn, wat je wilt en waar je voor staat.
 • Je kent je Business Blaauwdruk: je weet hoe je jouw talent omzet naar een onweerstaanbaar aanbod, hoe je jezelf positioneert, wat je wilt uitstralen met je bedrijf, wat de kernwaarden zijn van je bedrijf, met welke mensen je wilt werken, je hebt een strategie om van start te gaan.
 • We werken aan je ondernemers-mindset en we vergroten je zelfinzicht en (zelf)vertrouwen.
 • Je zet dappere stappen richting het realiseren van je dromen en doelen.
 • Je leert hoe je de juiste prijzen vraagt, hoe je groeit in je prijzen en hoe je waarde levert.
 • Je hebt een website die volledig bij je past, jouw energie uitstraalt, met jou mee beweegt als ondernemer en je snapt hoe het werkt (hierdoor ben je onafhankelijk van een webbouwer en dat scheelt gemiddeld €3000 per jaar aan support-kosten!)

“Dorien dacht mee over mijn concept en aanbod. Ze keek echt naar wie ik als persoon ben en stelde de juiste vragen. Ze kwam met waardevolle suggesties over hoe ik mijn online academie kon gaan opbouwen qua inhoud. Daarnaast hielp ze mij enorm met meer helderheid krijgen in mijn hoofd. Er zaten namelijk heel veel ideeën in mijn hoofd, maar ik wist ze niet goed te structureren. Ik had een helder concept, een naam voor mijn academie en een strategie voor de toekomst. Ook het technische gedeelte legde Dorien zo helder uit waardoor ik al het vertrouwen heb in het neerzetten van mijn aanbod.”

Wat krijg je?

 • Een traject dat volledig op jou afgestemd is, met in ieder geval:
 • Alle opdrachten uit het persoonlijk Blaauwdruk traject
 • Toegang tot de online omgeving waar je o.a. de opdrachten vindt, sessies kunt inplannen en waar gedurende jouw traject steeds meer inhoud aan toegevoegd wordt
 • Een startsessie van 1,5 uur
 • 3 sessies van een dagdeel (ca. 3 uur): de momenten dat we echt meters gaan maken en plannen uitwerken
 • 3 sessies van 45 minuten om tussentijds bij te sturen
 • Contact via Whatsapp of telefonisch bij korte vragen
 • Een website die jouw Blaauwdruk vertaalt naar jouw potentiële klanten (optioneel): de 2-daagse ‘Claim je online plek’ waarbij we jouw website bouwen in WordPress.

Tijdens het traject ben ik jouw coach én sparringpartner. Dat houdt in dat je me alles mag vragen over business, ondernemen, werk-privé, etc. Je vaart volledig mee op mijn energie (en vangt daarmee ook mijn hoge dosis daadkracht en enthousiasme op!) En daarnaast krijg je toegang tot mijn netwerk.

Interesse? Laten we kennismaken!

Plan een vrijblijvende Blaauwdruk sessie in. We maken kennis met elkaar en onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. Je gaat alvast aan de slag met jouw Blaauwdruk en je kunt meteen een eerste stap zetten.

“Al een aantal maanden wil ik aan de slag met het opzetten van een online academie voor mijn bedrijf. Ik had geen idee waar te starten door de vele mogelijkheden die er zijn.
Ik plande een Business Blaauwdruk sessie in met Dorien. Ik had verwacht dat zij mij vooral technisch zou gaan uitleggen hoe je een academie opzet, maar de sessie was zoveel meer dan dat.

Dorien dacht mee over mijn concept en aanbod. Ze keek echt naar wie ik als persoon ben en stelde de juiste vragen. Ze kwam met waardevolle suggesties over hoe ik mijn online academie kon gaan opbouwen qua inhoud. Daarnaast hielp ze mij enorm met meer helderheid krijgen in mijn hoofd. Er zaten namelijk heel veel ideeën in mijn hoofd, maar ik wist ze niet goed te structureren.

In 1 dag liep ik naar buiten met een concept, een naam voor mijn academie en een strategie voor de toekomst. Ook het technische gedeelte van het bouwen van het academie legde Dorien zo helder uit waardoor ik al het vertrouwen heb in het neerzetten van mijn aanbod.

Dorien is echt een fijn mens om mee samen te werken. Haar coachingsskills in combinatie met haar strategische, technische kennis over online academies hebben er echt voor gezorgd dat ze mijn verwachtingen overtroffen heeft.”

Sharona Bolander

Why Academy