fbpx

Ondernemen vanuit jouw unieke Business Blaauwdruk: be bold, shine bright & claim je plek.

Coaching voor ondernemers
Je bent ondernemer, maar bovenal mens. Dat snappen we bij Bold & Blaauw maar al te goed. Je bedrijf is even uniek als jij bijzonder bent. Want dat ben je, als mens. Authentiek. Door de drukte van het bestaan vergeet je dat wel eens en raak je de richting een beetje kwijt. Herontdek daarom jouw Persoonlijke Blaauwdruk én dat van je bedrijf met de ondernemerscoaching van Bold & Blaauw.

Voor wie is ondernemerscoaching?

Jij wilt starten met ondernemen of je bent toe aan een nieuwe stap binnen het ondernemerschap: van offline naar online ondernemen, een nieuw bedrijf starten of een andere belangrijke verandering. En nu? Je vindt het lastig om helderheid te krijgen. Je staat te popelen om die stappen te zetten, maar je vraagt je af wát je precies gaat doen en welke stappen je kunt zetten. Je laat je tot nu toe nog te veel tegenhouden door angsten: kan ik het, ben ik onderscheidend genoeg en waar begin ik eigenlijk? Er zijn er al zoveel andere ondernemers die dit doen, gaat het allemaal wel lukken?

Doordat je bezig bent met deze spannende nieuwe stap, kom je ook uitdagingen en twijfels tegen. Terwijl jij je eigenlijk zelfverzekerd wilt voelen over de richting en de te zetten stappen. Jij snapt dat je het niet alleen hoeft te doen; dat je iemand kunt modelleren en dat het zinvol is om je te laten coachen in het proces.

Het is tijd om te onderzoeken wat jouw unieke Blaauwdruk is, als persoon én als bedrijf. Want met een helder beeld van jouw Blaauwdruk heb je een stevige basis. Een plan voor de stappen die komen.

coaching van Bold & Blaauw helpt je in 7 stappen naar het doel van je bedrijf:

 1. Ontdek jouw onderscheidend vermogen, talenten, kwaliteiten en volledig potentieel. What makes you, you?
 2. Krijg inzicht in wat je écht wilt: hoe ziet je ideale leven eruit? Wat zijn je dromen en verlangens?
 3. We gaan aan de slag met zelfvertrouwen en mindset.
 4. Maak krachtige keuzes: wat zijn de kernwaarden van jou en je bedrijf?
 5. Bouw aan het fundament van je bedrijf: je merk, doelgroep, aanbod, money mindset en geldplan.
 6. Zet dappere stappen met een concrete strategie en helder actieplan.
 7. Claim je online plek – 2 daagse waarin we samen jouw website of academie bouwen (inclusief voortraject & online trainingen achteraf)

Wat levert Ondernemerscoaching je op?

 • Je hebt een helder beeld van wat jouw persoonlijke Blaauwdruk is: wie jij bent, wat jouw talenten & kwaliteiten zijn, wat je wilt en waar je voor staat.
 • Je kent je Business Blaauwdruk: je weet hoe je jouw talent omzet naar een onweerstaanbaar aanbod, hoe je jezelf positioneert, wat je wilt uitstralen met je bedrijf, wat de kernwaarden zijn van je bedrijf, met welke mensen je wilt werken, je hebt een strategie om van start te gaan.
 • We werken aan je ondernemers-mindset en we vergroten je zelfinzicht en (zelf)vertrouwen.
 • Je zet dappere stappen richting het realiseren van je dromen en doelen.
 • Je leert hoe je de juiste prijzen vraagt, hoe je groeit in je prijzen en hoe je waarde levert.
 • Je hebt een website die volledig bij je past, jouw energie uitstraalt, met jou mee beweegt als ondernemer en je snapt hoe het werkt (hierdoor ben je onafhankelijk van een webbouwer en dat scheelt gemiddeld €3000 per jaar aan support-kosten!)

“Dorien dacht mee over mijn concept en aanbod. Ze keek echt naar wie ik als persoon ben en stelde de juiste vragen. Ze kwam met waardevolle suggesties over hoe ik mijn online academie kon gaan opbouwen qua inhoud. Daarnaast hielp ze mij enorm met meer helderheid krijgen in mijn hoofd. Er zaten namelijk heel veel ideeën in mijn hoofd, maar ik wist ze niet goed te structureren. Ik had een helder concept, een naam voor mijn academie en een strategie voor de toekomst. Ook het technische gedeelte legde Dorien zo helder uit waardoor ik al het vertrouwen heb in het neerzetten van mijn aanbod.”

Wat krijg je?

 • Een traject dat volledig op jou afgestemd is, met in ieder geval:
 • Alle opdrachten uit het persoonlijk Blaauwdruk traject
 • Toegang tot de online omgeving waar je o.a. de opdrachten vindt, sessies kunt inplannen en waar gedurende jouw traject steeds meer inhoud aan toegevoegd wordt
 • Een startsessie van 1,5 uur
 • 3 sessies van een dagdeel (ca. 3 uur): de momenten dat we echt meters gaan maken en plannen uitwerken
 • 3 sessies van 45 minuten om tussentijds bij te sturen
 • Contact via Whatsapp of telefonisch bij korte vragen
 • Een website die jouw Blaauwdruk vertaalt naar jouw potentiële klanten: de 2-daagse ‘Claim je online plek’ waarbij we jouw website bouwen in WordPress. Of, als je al een website hebt die volledig matcht, we creëren je eigen online academy.

Tijdens het traject ben ik jouw coach én sparringpartner. Dat houdt in dat je me alles mag vragen over business, ondernemen en werk-privé. Je vaart volledig mee op mijn energie (en vangt daarmee ook mijn hoge dosis daadkracht en enthousiasme op!) En daarnaast krijg je toegang tot mijn netwerk.

Investering: €4600,-

Exclusief BTW (in termijnen betalen mogelijk)

Interesse? Laten we kennismaken!

Plan een vrijblijvende Blaauwdruk sessie in. We maken kennis met elkaar en onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. Je gaat alvast aan de slag met jouw Blaauwdruk en je kunt meteen een eerste stap zetten.

“Al een aantal maanden wil ik aan de slag met het opzetten van een online academie voor mijn bedrijf. Ik had geen idee waar te starten door de vele mogelijkheden die er zijn.
Ik plande een Business Blaauwdruk sessie in met Dorien. Ik had verwacht dat zij mij vooral technisch zou gaan uitleggen hoe je een academie opzet, maar de sessie was zoveel meer dan dat.

Dorien dacht mee over mijn concept en aanbod. Ze keek echt naar wie ik als persoon ben en stelde de juiste vragen. Ze kwam met waardevolle suggesties over hoe ik mijn online academie kon gaan opbouwen qua inhoud. Daarnaast hielp ze mij enorm met meer helderheid krijgen in mijn hoofd. Er zaten namelijk heel veel ideeën in mijn hoofd, maar ik wist ze niet goed te structureren.

In 1 dag liep ik naar buiten met een concept, een naam voor mijn academie en een strategie voor de toekomst. Ook het technische gedeelte van het bouwen van het academie legde Dorien zo helder uit waardoor ik al het vertrouwen heb in het neerzetten van mijn aanbod.

Dorien is echt een fijn mens om mee samen te werken. Haar coachingsskills in combinatie met haar strategische, technische kennis over online academies hebben er echt voor gezorgd dat ze mijn verwachtingen overtroffen heeft.”

Sharona Bolander

Why Academy